Маршмелоу на основі еритритолу (Патент на винахід № 105715) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Бадрук, Вадим Володимирович (My University, 2014)
Винахід належить до маршмелоу, що містить структуроутворювач, патоку, желатин, лимонну кислоту, сорбінову кислоту, барвник, есенцію, причому як структуроутворювач містить еритритол. The invention relates to marshmellou, structure-containing, Easter, gelatin, citric acid, sorbic acid, dye, essence, both structure-containing erythritol.
Keywords: маршмелоу; еритритол; цукровий діабет; цукрозамінники; калорійність; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; marshmellou; erythritol; diabetes; sweeteners; calorie