Підходи до розподілу студентів на мінігрупи при вирішенні ситуаційних вправ - Ралко, Олександра Сергіївна (My University, 2015)
Основним завданням освітніх установ є випуск професіоналів, що будуть конкурентоспроможними на ринку праці. З метою реалізації цього завдання вищим навчальним закладам необхідно готувати таких спеціалістів, в яких є потреба на ринку праці. The main objective is the production of educational facilities professionals to be competitive in the job market. In order to fulfill this task, higher education institutions must prepare such specialists, which is needed in the labor market.
Keywords: ринок праці; ситуаційні вправи; кейс-метод; кафедра економіки праці та менеджменту