Посилення ролі інформаційно- інтелектуальної складової в управлінні формуванням економічного зростання сучасного підприємства харчової промисловості - Темчишина, Юлія Леонідівна (My University, 2015)
Ще ніколи з часів розбудови ринкової економіки в Україні не була такою необхідною фундаменталізація наукових досліджень з проблем формування економічного зростання на основі висхідного розвитку вітчизняних виробничих підприємств за вектором євроінтеграції та міжнародної конкурентоспроможності. Never since the time of development of market economy in Ukraine was not so necessary fundamentalization scientific studies on the formation of economic growth based on rising domestic production enterprises of the vector of European integration and international competitiveness.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; економічне зростання; підприємство; харчова промисловость; economic growth; enterprise; food industry