Юрченко, Дарина ЮріївнаКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262019Юрченко, Д. Ю. Шляхи підвищення біологічної цінності зефіру / Д. Ю. Юрченко, І. Л. Корецька // Інновації та закономірності розвитку харчових технологій: теоретичні та прикладні аспекти : науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених з міжнародною участю, 28-29 березня 2019 р., м. Київ. – Київ : ККІБП, 2019. - С. 86.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32273Запропоновано новий продукт зефір «Смарагд» з додаванням гомогенізованої пасти з щавнату. Аналіз фізико-хімічних показників свідчить про кращу сбалансованость продукту з амінокислотним складом та значний вміст харчових волокон.otherзбивний кондитерський вирібзефірщавнатхімічний аналізwhipped confectionerymarshmallowschannatchemical analysisкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїШляхи підвищення біологічної цінності зефіруThesis