Котляр, Євген ОлександровичТопчій, Оксана АнатоліївнаГончаренко, Таїса ЮріївнаЯровий, Володимир Юрійович2018-05-082018-05-082017Патент UA 121749 U, МПК A23L 13/00 (2017.01) М'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" / Є. О. Котляр, О. А. Топчій, Т. Ю. Гончаренко, В. Ю. Яровий ; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2017 07192 ; заявл. 10.07.2017; опубл. 10.12.2017, Бюл. № 23, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27292Введення борошна льону менше 2 % призводить до недосягнення бажаного ефекту збагачення омега-3 та омега-6 поліненасиченими жирними кислотами, додавання більше 4 % призводить до погіршення структурних властивостей продукту та органолептичних показників. 40 Перед внесенням у продукт проводять гідратацію сухої композиції борошна (1:5). The introduction of flaxseed less than 2% leads to failure to achieve the desired effectenrichment of omega-3 and omega-6 polyunsaturated fatty acids, addition of more than 4%leads to deterioration of the structural properties of the product and organoleptic parameters.40 Before applying the product, hydrate the dry flour composition (1: 5).кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівфабрикатборошноsemi-finished productflourМ'ясо-рослинний січений напівфабрикат "натуральний" ( Патент на корисну модель № 121749 )Other