Єремчук, ІннаБондар, Наталія ПетрівнаКорецька, Ірина Львівна2014-12-052014-12-052014Єремчук, І. Розробка технології збнвного десерту профілактичного призначення з використанням фруктових і овочевих пюре в умовах закладів ресторанного господарства / І. Єремчук, Н. Бондар, І. Корецька // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 414–416.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19097Збагачення кулінарної та кондитерської продукції овочевою та фруктовою сировиною не лише в умовах промислових підприємств, айв закладах ресторанного господарства є одним із варіантів задоволення потреб споживачів, які слідкують за правильним та здоровим харчуванням, у необхідних макро- і мікронутрієнтах. Enrichment of culinary and confectionery raw vegetable and fruit not only in industrial enterprises, institutions Ive restaurant industry is one of the options to meet the needs of consumers who follow the correct and healthy food in the necessary macro- and micronutrients.uk-UKкулінаріяcookingкондитерські продуктиconfectionery productsфруктова сировинаraw fruitкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиРозробка технології збивного десерту профілактичного призначення з використанням фруктових і овочевих пюре в умовах закладів ресторанного господарстваOther