Залежність якості сухих сумішей для дитячого харчування від параметрів процесу сушіння - Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2013)
В статті розглянуті особливості виробництва сухих сумішей для дитячого харчування. Наведено основні технологічні аспекти отримання сухих сумішей, які впливають на собівартість продукції та її якість, сучасні тенденції в моделюванні режимів сушіння.
Keywords: сушіння; дитячі суміші; порошок; сушка; детские смеси; порошок; drying; infant formula; powder; кафедра технології консервування