Пасічний, Василь МиколайовичЯстреба, Юлія Анатоліївна2012-04-272012-04-272010Пасічний, В. М. Дослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировини / В. М. Пасічний, Ю. А. Ястреба // Обладнання та технології харчових виробництв. – 2010. – Вип. 24. – С. 256-261.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1022У статті наведені результати досліджень структурно-механічних показників гелів альгінатів та їх використання для структурування напівфабрикатів на основі грибного порошку.In the article results of researches of structurally-mechanical properties of gels alhinativ and their use are for structured products on the basis of mushroom powder.otherгелігелиgelsреологіятекстуроутворенняальгінатисолі кальціюгідратаціягрибний порошокнапівфабрикатrheologytexturecreationalginatecalcium saltspHhydrationmushroom powderintermediate productкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження структурно-механічних властивостей гелів альгінатів для виробництва структурованих продуктів на основі грибної сировиниArticle