Дубковецький, Ігор ВолодимировичМалежик, Іван ФедоровичЄвчук, Яна Валеріївна2014-10-172014-10-172013Дубковецький, І. В. Зміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушіння / І. В. Дубковецький, І. Ф. Малежик, Я. В. Євчук / Наукові праці ОНАХТ. - Одеса, 2013. - Вип. 43, Т. 2. - С. 62-66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17396Розглянуто питання якості сушених продуктів переробки глоду. Досліджено залежність показника відновлюваності сушеного продукту від хімічного складу та структури тканин плодів, що піддають зневодненню.uk-UKсушіння глодувідновлюваність глодумікробіологічне обсіменіннясушка боярышникавосстанавливаемость боярышникамикробиологическое обсеменениеdrying hawthornrecoverability hawthornmicrobiological contaminationкафедра процесів і апаратів харчових виробництвЗміна мікробіологічних показників і відновлюваність плодів глоду за різних способів сушінняArticle