Оцінка і методи забезпечення надійності та живучості автоматизованих технологічних комплексів харчових виробництв - Ладанюк, Анатолій Петрович; Ельперін, Ігор Володимирович; Савченко, Тетяна Віталіївна (My University, 2000)
Розглянуті питання підвищення рівня надійності і живучості систем автоматизації. The problems increase the reliability and live honor automation.
Keywords: система автоматизації; надійність; живучість; automation systems; reliability; survivability; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка