Арпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2012-12-112012-12-112012Арпуль, О. В. Один з напрямів досліджень молекулярної гастрономії / О. В. Арпуль, О. О. Дудкіна // Матер. електр. конф. "Наука. Теория и практика". - Познань. - 2012. - Секция 15 : Химические технологии. - С. 47-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4195Представлено результати теоретичних досліджень сферифікації як перспективного напрямку молекулярної гастрономії. The results of theoretical researches of spherification as prospective direction of molecular gastronomy are presented.otherмолекулярна гастрономіясферифікаціясфериmolecular gastronomyspherificationspheresкафедра готельно-ресторанної справиОдин з напрямів досліджень молекулярної гастрономіїOther