Дітріх, Ірина ВікторівнаМежевікіна, Дар’я Олексіївна2017-12-272017-12-272017Дітріх, І. В. Перспективи використання креветок антарктичних у виробництві перших страв функціонального призначення / І. В. Дітріх, Д. О. Межевікіна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. - С. 51.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26466Обґрунтовано доцільність використання креветок антарктичних, для покращення органолептичних показників і підвищення харчової цінності перших страв. The expediency of use of Antarctic prawns has been substantiated, for improvement of organoleptic parameters and improvement of the nutritional value of the first dishes.uk-UKсуп-пюрекреветки антарктичніфункціональні властивостіmashed potatoesаntarctic prawnsfunctional propertiesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання креветок антарктичних у виробництві перших страв функціонального призначенняThesis