Перспективи використання креветок антарктичних у виробництві перших страв функціонального призначення - Дітріх, Ірина Вікторівна; Межевікіна, Дар’я Олексіївна (My University, 2017)
Обґрунтовано доцільність використання креветок антарктичних, для покращення органолептичних показників і підвищення харчової цінності перших страв. The expediency of use of Antarctic prawns has been substantiated, for improvement of organoleptic parameters and improvement of the nutritional value of the first dishes.
Keywords: суп-пюре; креветки антарктичні; функціональні властивості; mashed potatoes; antarctic prawns; functional properties; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції