Конкурентоспроможність підприємства - Соломко, Юлія Андріївна; Лелека, Ольга Олександрівна (My University, 2023)
На сьогодні конкуренція є важливим компонентом в ринковій економіці. Конкуренція виникає тоді, коли учасники ринку є абсолютно незалежними економічними елементами, які визначаються лише наявними ринковими умовами та бажанням перевершити своїх конкурентів.
Keywords: конкурентоспоможність; конкуренція; competitiveness; competition; кафедра маркетингу