Мікоян, ТарасБойко, Марина ІванівнаПрибильський, Віталій Леонідович2016-06-062016-06-062008Мікоян, Т. С. Удосконалення технології крохмальної патоки-екстракту з тритикале / Т. С. Мікоян, М. І. Бойко, В. Л. Прибильський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 185.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23506Крохмальна патока є продуктом повного гідролізу крохмалю і широко використовується в кондитерській, хлібопекарній, консервній та інших галузях харчової промисловості. Технологія крохмальної патоки-екстракту, на відміну від крохмальної патоки, передбачає використання як основної сировини зернові культури та амілолітичні ферментні препарати. Starch syrup is a product of complete hydrolysis of starch and are widely used in the confectionery, bakery, canning and other food industry. Technology starch syrup, extract, unlike starch syrup, is to use as the main raw cereals and amylase enzymes.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакрохмальна патокагідролізекстрактstarch syruphydrolyzed extractкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення технології крохмальної патоки-екстракту з тритикалеThesis