Удосконалення технології крохмальної патоки-екстракту з тритикале - Мікоян, Тарас; Бойко, Марина Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович (My University, 2008)
Крохмальна патока є продуктом повного гідролізу крохмалю і широко використовується в кондитерській, хлібопекарній, консервній та інших галузях харчової промисловості. Технологія крохмальної патоки-екстракту, на відміну від крохмальної патоки, передбачає використання як основної сировини зернові культури та амілолітичні ферментні препарати. Starch syrup is a product of complete hydrolysis of starch and are widely used in the confectionery, bakery, canning and other food industry. Technology starch syrup, extract, unlike starch syrup, is to use as the main raw cereals and amylase enzymes.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; крохмальна патока; гідроліз; екстракт; starch syrup; hydrolyzed extract; кафедра експертизи харчових продуктів