Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів - Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович (My University, 2014)
Хлібопекарська промисловість є однією з перших за витратами енергетичних та матеріальних ресурсів на проведення технологічних операцій. Виробництво хлібопекарської продукції пов'язане зі значними витратами часу від початку до закінчення технологічного циклу. Впровадження нових прискорених технологій дозволяє спростити технологічний процес виробництва продукції, забезпечити економію енергетичних та матеріальних ресурсів. Bakery industry is one of the first cost of energy and material resources for manufacturing operations. Manufacture of bakery products associated with a significant amount of time from the beginning to the end of the process cycle. The introduction of new technology to facilitate accelerated technological process of production, to provide economy of energy and material resources.
Keywords: іноваційні способи; виробництво хлібопекарської продукції; матеріальні ресурси; innovative ways; production of bakery products; material resources; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв