Теличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир ІвановичКравченко, Олександр ІвановичРачок, Віталій Вікторович2014-11-182014-11-182014Теличкун, Ю. С. Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун , О. І. Кравченко // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 137-139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18452Хлібопекарська промисловість є однією з перших за витратами енергетичних та матеріальних ресурсів на проведення технологічних операцій. Виробництво хлібопекарської продукції пов'язане зі значними витратами часу від початку до закінчення технологічного циклу. Впровадження нових прискорених технологій дозволяє спростити технологічний процес виробництва продукції, забезпечити економію енергетичних та матеріальних ресурсів. Bakery industry is one of the first cost of energy and material resources for manufacturing operations. Manufacture of bakery products associated with a significant amount of time from the beginning to the end of the process cycle. The introduction of new technology to facilitate accelerated technological process of production, to provide economy of energy and material resources.uk-UKіноваційні способивиробництво хлібопекарської продукціїматеріальні ресурсиinnovative waysproduction of bakery productsmaterial resourcesкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВпровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсівOther