Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами - Шаповаленко, Олег Іванович; Євтушенко, Олег Олександрович; Улянич, Іван Федорович (My University, 2014)
Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.
Keywords: зерно; екструзія; ячмінь; овочі; морква; буряк; экструзия; ячмень; овощи; морковь; свекла; grain; extrusion; barley; vegetables; carrot; beet; кафедра технології зберігання і переробки зерна