Шаповаленко, Олег ІвановичЄвтушенко, Олег ОлександровичУлянич, Іван Федорович2014-12-252014-12-252014Шаповаленко, О. І. Екструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентами / О. І. Шаповаленко, О. О. Євтушенко, І. Ф. Улянич // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського національного техн. ун-ту сільського госп. ім. Петра Василенка. – Х. : ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2014. – Вип. 152. – С. 292–296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19337Дослідження присвячені вивченню можливості використання моркви та буряку для отримання кормової продукції. Результати проведених досліджень показали, що заміна певної кількості ячменю на моркву та буряк дозволяє отримати кормову продукцію з низькою собівартістю.uk-UKзерноекструзіяячміньовочіморквабурякэкструзияячменьовощиморковьсвеклаgrainextrusionbarleyvegetablescarrotbeetкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструзійна обробка ячменю з нетрадиційними компонентамиArticle