Безалкогольна промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід - Мельничук, Інна Миколаївна (My University, 2019)
Бібліографічний покажчик включає в себе : інформаційні джерела (книги, монографії, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій,дисертації,тощо) впродовж 1960 – 2018 рр. з актуальних питань виробництва безалкогольних напоїв. Покажчик розрахований на широке коло науковців, докторантів, аспірантів, викладачів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою.
Keywords: обладнання безалкогольного виробництва; безалкогольні напої; мінеральні води; компот; квас; soft drinks; mineral waters; compote; kvass