Методи нарахування амортизації малоцінних необоротних матеріальних активів - Духновська, Людмила Миколаївна; Скоморохова, Світлана Юріївна; Горбачова, О. А. (My University, 2014)
У статті представлено сутність амортизації. Розкрито методи нарахування амортизації. Доведено, що процес нарахування амортизаційних відрахування в Україні законодавчо врегульований. The article presents the essence of depreciation. Disclosed depreciation methods. It is proved that the process of calculation of depreciation deductions in Ukraine legally regulated.
Keywords: амортизація; підприємство; бухгалтерський облік; методи нарахування амортизації; малоцінні необоротні матеріальні активи; кодекс; depreciation; enterprise; accounting; depreciation methods; lawbook.; кафедра обліку і аудиту