Вдосконалення способу виробництва хліба пшеничного шляхом збагачення його гороховим борошном та вітаміном D для підвищення біологічної та харчової цінності - Потребенко, Олександр Григорович; Сидор, Василь Михайлович; Карповець, Петро Макарович; Григор'єва, Любов Іванівна (My University, 2016)
В останні роки вчені та технологи всього світу приділяють значну увагу розвиткові науки про біохімію харчування, якої сприяє не лише формуванню висококваліфікованих працівників в галузі харчування, а й оптимізації структури асортименту харчових продуктів, створенню нових продуктів, призначених для різних верств населення. In recent years, scientists and engineers around the world are paying great attention to the development of the science of biochemistry food, which is not only the formation of highly skilled workers in the food industry, but also optimize the assortment structure of foodstuffs, creation of new products for different segments of the population.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; хліб пшеничний; горохове борошно; вітамін D; біологічна та харчова цінність; bread wheat; pea flour; vitamin D; biological and nutritional value