Кулікова, Валентина ПетрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-212023-03-212019Кулікова, В. Виявлення фальсифікації меду за органолептичними показниками / В. Кулікова, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч.1. – С. 113https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39280Отримання меду та його імпорт, є одним із перспективних видів діяльності вітчизняного ринку харчових продуктів. Виявлення фальсифікації меду однотипного походження можливо здійснити за органолептики характеристиками, лише за умови високої досвідченості дегустатора. Honey production and import is one of the most promising activities of the domestic food market. Detection of honey falsification of the same type of origin is possible by organoleptic characteristics only if the taster is highly experienced.фальсифікаціямедорганолептичні показникидегустаторfalsificationhoneyorganoleptic characteristicstasterкафедра експертизи харчових продуктівВиявлення фальсифікації меду за органолептичними показникамиThesis