Дітріх, Ірина ВікторівнаЄфімович, Поліна ЄвгенівнаІльчук, Наталія Вікторівна2020-02-272020-02-272019Патент № 137549 UA, МПК A23L 17/00, A23L 19/00 (2019.01) Спосіб виробництва фрикадельок / Дітріх І. В, Єфимович П. Є, Ільчук Н. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201904063 ; заявл. 17.04.2019 ; опубл. 25.10.2019 ; Бюл. № 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30871Спосіб виробництва фрикадельок із подрібнених кальмарарів і свіжої капусти броколі відрізняється тим, що як термообробку використовують варіння на пару протягом 2-4 хв.otherкальмаркапуста броколіваріння на паруфрикаделькикапуста брокколиварка на паруballssquidbroccolisteamingкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб виробництва фрикадельок (Патент на корисну модель № 137549)Technical Report