Коротушко, Д. О.Рашевська, Тамара Олексіївна2013-04-032013-04-032013Коротушко, Д. О. Розроблення технології вершкового масла із зародками гречки / Д. О. Коротушко, Т. О. Рашевська // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали другої Міжнародної науково-технічної конференції, 15–16 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 119.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7237Розробка вершкового масла із зародками гречки лікувально-профілактичної дії. Development of butter with embryos of buckwheat with therapeutic and preventive properties.otherвершкове маслоbutterзародки гречкиembryos of buckwheatпрофілактичні властивостіpreventive propertiesкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення технології вершкового масла із зародками гречкиThesis