Дорохович, Вікторія ВіталіївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2014-04-072014-04-072013Дорохович, В. В. Вимоги до продуктів дитячого харчування та інноваційна технологія розчинного печива для немовлят / В. В. Дорохович, О. М. Костенко // Хлебный бизнес. − 2013. − № 2 (9). − С. 44–46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13705Розроблено розчинне печиво призначене для харчування дітей починаючи з 6 місячного віку. Таке печиво розроблено з застосуванням цукру, глюкози, пшеничного та інших видів борошна. Розчинне печиво за розчинністю, крихкістю (міцністю), органолептичними показниками наближається до печива фірми НІРР. It was developed the soluble cookies intended for feeding children from 6 months of age. This cookie is developed with the use of sugar, glucose, wheat and other flour. Soluble cookies for solubility, fragility (strength), organoleptic characteristics approaching the cookies firm HIPP.uk-UKрозчинне печивоцукорглюкозарозчинністьміцністьорганолептичні показникикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівsoluble cookiessugarglucosesolubilitystrengthorganolepticВимоги до продуктів дитячого харчування та інноваційна технологія розчинного печива для немовлятArticle