Махлай, Аліна Ігорівна2021-09-102021-09-102021Махлай, А. І. Розроблення інтегрованої системи менеджменту виробництва закуски на основі сиру зернистого з поліпшеним нутрієнтним складом : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Аліна Ігорівна Махлай ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2021. – 170 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35215otherінтегрована система менеджментузакуска на основі сиру зернистого з додаванням порошку моркви та паприкисухі овочеві добавкитехнологія виробництванормативна документаціяпоказники якостіпоказники безпечностікафедра експертизи харчових продуктівРозроблення інтегрованої системи менеджменту виробництва закуски на основі сиру зернистого з поліпшеним нутрієнтним складомOther