Ковтун, Аліна ВолодимирівнаКоваль, Ольга Андріївна2015-12-162015-12-162012Ковтун, А. В. Соняшникове насіння як сировина для збагачення харчових продуктів / А. В. Ковтун, О. А. Коваль // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29-30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 149-151.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21995Перспективною сировиною для збагачення харчових продуктів важливими харчовими нутрієнтами є ядро соняшникового насіння, багате на поліненасичені жирні кислоти, вітамін Е, мінеральні речовини, вітаміни, мінерали, а також містить значну кількість білка, частина якого складає незамінні амінокислоти. Promising feedstock for enriching foods are important food nutrients kernel of sunflower seeds, rich in polyunsaturated fatty acids, vitamin E, minerals, vitamins, minerals, and contains a significant amount of protein, which is part of the essential amino acids.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїзбагаченняхарчові продуктисоняшникове насінняenrichmentfoodsunflower seedsкафедра готельно-ресторанної справиСоняшникове насіння як сировина для збагачення харчових продуктівOther