Lukianenko, BogdanGubenia, OleksiiTelychkun, VolodymyrStefanov, Stefan2014-09-022014-09-022014Friction at bread cutting by a disk knife / Bogdan Lukianenko, Oleksii Gubenia, Volodymyr Telychkun, Stefan Stefanov // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 77-78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16541Friction negatively influences quality of a cutting. The bread structure fails, occurs spalling, bread adheres to a knife.uk-UKтертяякість різанняхліборізкихлеборезкикачество резкитрениеcutting qualityfrictionbreadкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвFriction at bread cutting by a disk knifeOther