Національний університет харчових технологій2019-02-202019-02-202018Біотехнологія: досвід, традиції та інновації : збірник матеріалів ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 15 листопада 2018 р., м. Київ / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій - К. : НУХТ, - 2018. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28835Збірник містить матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Біотехнологія: досвід, традиції та інновації» (15 листопада 2018 р.). Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки, виробництва, контролю якості та стандартизації продуктів біотехнології на сучасному етапі. Для широкого кола магістрантів, аспірантів, докторантів, співробітників фармацевтичних та біотехнологічних підприємств, фармацевтичних фірм, викладачів вищих навчальних закладів. Матеріали публікуються в авторській редакції. Рекомендовано вченою радою Національного університету харчових технологій. Протокол №3 від 25 жовтня 2018 року. Proceedings of The ІІ International Scientific and Practical Internet- Conference «Biotechnology: experience, traditions and innovations» (November 15, 2018) shows advanced theoretical and practical knowledge of development, production, quality control, standardization and distribution of pharmaceutical products. It is useful for Master Degree and PhD students, staff of pharmaceutical and biotechnical plants, pharmaceutical companies, and university lecturers. Materials are published in author’s edition. Recommended for publication by the Academic Council of the National University of Food Technologies. Minutes of meeting № 3 October 25, 2018.uk-UKфармацевтична біотехнологіямедична біотехнологіяприродоохоронні біотехнологіїсільськогосподарська біотехнологіяіндустріальна біотехнологіяхарчова біотехнологіямолекулярна біотехнологіянанобіотехнологіїpharmaceutical biotechnologymedical biotechnologyagricultural biotechnologyenvironmental biotechnologyindustrial biotechnologyfood biotechnologymolecular biotechnologynanobiotechnologyБіотехнологія: досвід, традиції та інноваціїBook