Розроблення способу виробництва пшеничного хліба з додаванням насіння соняшнику та порошку імбиру - Кутна, Анна Ігорівна; Мартиненко, Тетяна Андріївна (My University, 2013)
Порівняння фізико-хімічних властивостей традиційного та збагаченого хліба показало, що пористість зразку з додаванням вища на 4%, а вологість та кислотність відповідають нормам. В порівнянні з контролем збагачені вироби мають більш приємний смак та аромат, колір м'якушки виробу жовтуватий. Comparison of physical and chemical properties of traditional and enriched bread showed that the porosity of the sample with the addition of 4% higher and the humidity and acidity meet the standards. Compared with the control of fortified products have a pleasant taste and aroma, color yellow crumb product.
Keywords: імбир; пшеничний хліб; насіння соняшнику; sunflower seeds; ginger; wheat bread