Соколянський, О. С.Ємельянова, Ніна ОлександрівнаОлішевський, Валентин ВікторовичМукоїд, Роман Миколайович2013-02-222013-02-222010Розробка універсального апарата для отримання ферментованих солодів / О. С. Соколянський, Н. О. Ємельянова, В. В. Олішевський, Р. М. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті ׃ матеріали 76-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 12–13 квітня 2010 р. – Київ ׃ НУХТ, 2010. – Ч. 2 – С. 127.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6515Розробленно новий промисловий апарат для одержання ферментованого житнього солоду. Разкрито переваги сконструйованого апарата над існуючими на сьогоднішній день.Developed a new industrial unit for a fermented rye malt. Razkrito advantages over existing apparatus constructed to date.otherпроцесрежимзернопророщуванняферментаціясушінняапаратprocessrezhymgraingerminationfermentationdryingmachineкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняРозробка універсального апарата для отримання ферментованих солодівThesis