Пащенко, Богдан СергійовичДзюб, Олександр Григорович2024-03-272024-03-272013Пащенко, Б. С. Відрізання заготовок і обробка канавок / Б. С. Пащенко, О. Г. Дзюб // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2013. – Ч. 2. – С. 475-476https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42334У матеріалі показано, що при відрізанні заготовок і обробці канавок, як і при точінні, важливим є правильний підбір металорізального інструменту та режимів обробки.The article shows that when cutting workpieces and grooving, as well as when turning, it is important to select the right metal cutting tools and machining modes.ukкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництввідрізання заготовокобробка канавокгалузеве машинобудуванняcutting off workpiecesgroove processingindustrial engineeringкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertiseВідрізання заготовок і обробка канавокAbstracthttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061