Булій, Юрій ВолодимировичКуц, Анатолій МихайловичФорсюк, Андрій Васильович2023-05-222023-05-222022Булій, Ю. В. Оптимізація процесу перегонки спиртової бражки / Ю. В. Булій, А. М. Куц, А. В. Форсюк // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : XI Міжнародна науково-технічна конференція, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 137–138https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40698otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствамасообмінспиртова бражкабражна колонаспирттарілкиmass exchangealcohol mashbeer columnalcoholplatesОптимізація процесу перегонки спиртової бражкиThesis