Скорченко, Тетяна АнатоліївнаОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2013-04-112013-04-112007Скорченко, Т. А. Пищевые волокна в технологии диабетических видов мороженого / Т. А. Скорченко, Т. Г. Федченко // Продукты и ингредиенты. – 2007. – № 3. – С. 44–45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7431Обгрунтовано перспективність використання харчових волокон у виробництві морозива з цукрозамінниками. Наведена технологічна схема виробництва морозива з фруктозою і фіброгамом. Grounded perspectives of dietary fiber in the manufacture of ice cream with sweeteners. The above flowsheet of ice cream with fructose and fibrohamom.otherморозивоice creamзамінник цукруsweetenerхарчове волокноfood fiberфіброгамfibrohamкафедра технології молока і молочних продуктівХарчові волокна в технології діабетичних видів морозиваArticle