Регулювання окисно-відновних процесів в організмі людини, як шлях подолання впливу екологічних проблем - Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна (My University, 2016)
Встановлення концентрацій і співвідношень окислених і відновлених форм в організмі людини. Establishment of concentrations and correlations of the oxidized and picked up thread forms in the organism of man.
Keywords: окисно-відновний потенціал; redox; водневий показник; pH-value; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції