Павлюченко, Олена СтаніславівнаКравчук, Аліна Володимирівна2023-03-142023-03-142021Павлюченко, О. С. Удосконалення технології яблучних мафінів спеціального призначення / О. С. Павлюченко, А. В. Кравчук // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39151Досліджено можливості використання борошняних сумішей та яблучної клітковини у технології мафінів «Яблучних» спеціального призначення. The possibility of using flour mixtures and apple fiber in the technology of special purpose "Apple" muffins was investigated.otherмафіниборощно зеленої гречкияблучна клітковинаамарантове борошнолляне борошноглікемічний індексmuffinsgreen buckwheat flourapple fiberamaranth flourflax flourglycemic indexкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології яблучних мафінів спеціального призначенняThesis