Мелетьєв, Анатолій ЄвгеновичРоманова, Зоряна МиколаївнаКарпутіна, Маргарита Віталіївна2012-03-272012-03-272011Мелетьєв, А. Є. Підвищення біологічної цінності та покращення смаку пива / А. Є. Мелетьєв, З. М. Романова, М. В. Карпутіна // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37. – С. 71-74.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/547Досліджено особливості технології, органолептичні та аналітичні показники пива з використанням імбиру як нетрадиційної біологічно активної сировини для розширення асортименту напою.The Explored particularity technology, organolept, economic factors beer with use of ginger as untraditional biological active cheese for expansion of the assortment of thedrink.otherімбирсуслобіологічно активні речовинисмак пиваgingermashbiological active materialкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПідвищення біологічної цінності та покращення смаку пива