Гніцевич, Вікторія АльбертівнаДейниченко, Людмила Григорівна2017-10-052017-10-052016Гніцевич, В. А. Вплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиною / В. А. Гніцевич, Л. Г. Дейниченко // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : Міжнародна науково-практична конференція, 19 травня 2016 р. : [тези у 2-х ч.] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 32-33.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25950В роботі досліджено вплив температури та рН на осадження білків сколотин, обрано режими осадження. The influence of temperature and pH on precipitation of buttermilk proteins was investigated, precipitation modes were selected.сколотинижуравлинамолочно-білкові копреципітатиbuttermilkcranberrymilk-protein coprecipitatesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВплив технологічних факторів на процес отримання молочно-білкових копреципітатів із журавлиноюThesis