Козловська, Наталія Ярославівна2021-05-282021-05-282020Козловська, Н. Я. Проект цеху ферментації пивзаводу потужністю 7,0 млн. дал пива на рік з впровадженням сучасних способів підвищення стійкості пива : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наталія Ярославівна Козловська ; наук. керівник Валентина Миколаївна Кошова. – Київ, 2020. – 97 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34175otherпивосуслодріжджінизове бродінняЦКБАстійкість пивапомутніннякафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваПроект цеху ферментації пивзаводу потужністю 7,0 млн. дал пива на рік з впровадженням сучасних способів підвищення стійкості пиваOther