Орішич, Дмитро ВікторовичГолікова, Тетяна Петрівна2018-04-242018-04-242017Орішич, Д. В. Перспектива застосування кокосового борошна в технології кондитерських виробів / Д. В. Орішич, Т. П. Голікова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 83-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27153За рахунок цінного хімічного складу вироби з кокосовим борошном рекомендують для дієтичного харчування, зокрема, для хворих на цукровий діабет, целіакію, гіпертонію, ожиріння. У роботі було проведено виготовлення макарунс з заміною частини мигдального борошна на кокосове. Встановлено позитивний технологічний, економічний та соціальний ефект такої заміни. Due to the valuable chemical composition products with coconut flour are recommended for kid’s nutrition, in particular, for people with sugar diabetes, celiac diseases, obesity and hypertonic. Production of macarons with replacing part of almond flour to coconut have been carried out. Positive technological, economical and social effect of such replacement was found.uk-UKкокосове борошномакарунсмигдальне борошноflourmacaronsalmond flourкафедра готельно-ресторанної справиПерспектива застосування кокосового борошна в технології кондитерських виробівThesis