Аналіз потенціалу робочих газів в шарі зерна - Гапонюк, Ігор Іванович (My University, 2017)
В роботі викладено результати теоретичних досліджень кінетики та динаміки параметрів робочих газів в шарі зерна і в часі. Показано зв'язок перемінних параметрів робочих газів на рушійний потенціал взаємодії фазових середовищ. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах з зерновими продуктами. The results of theoretical researches of kinetics and dynamics of parameters of working gases are in-process expounded in the layer of grain and in time. The association of in-out parameters of working gases is shown on motive potential of cooperation of phase environments. Results can be drawn on in scientific and practical spheres with cereal products.
Keywords: сушіння; робочі гази; рушійний потенціал; теплообмін; параметри газів; capillary bodies; active surface; phase environments; motive potential; moisture; кафедра технології зберігання і переробки зерна