Обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції льодяникової карамелі з комбінацією прянощів - Тишкевич, Наталя Миколаївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна (My University, 2020)
Соціальне значущість розробки полягає у розширенні асортименту десертних виробів, покращанню їх споживної цінності за вдяки додаванню натуральних інгредієнтів, що дозволить поліпшити раціон харчування населення України та матиме оздоровчий ефект.
Keywords: льодяникова карамель; прянощі; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції