Тишкевич, Наталя МиколаївнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2020-06-172020-06-172020Тишкевич, Н. Обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції льодяникової карамелі з комбінацією прянощів / Наталя Тишкевич, Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ. – Ч. 3. – С. 396.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31527Соціальне значущість розробки полягає у розширенні асортименту десертних виробів, покращанню їх споживної цінності за вдяки додаванню натуральних інгредієнтів, що дозволить поліпшити раціон харчування населення України та матиме оздоровчий ефект.льодяникова карамельпрянощікафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїОбґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції льодяникової карамелі з комбінацією прянощівThesis