Ковбаса, Володимир МиколайовичДорохович, Вікторія ВіталіївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2013-04-082013-04-082006Деклараційний патент 14521 Україна, МПК А 23 G 3/00. Печиво для хворих на цукровий діабет / Ковбаса, В. М., Дорохович, В. В., Яременко, О. М. ; заявник та патентовласник НУХТ. – и 2005 11367 ; заявл. 30.11.05 ; опубл. 15.05.06, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7378В основі корисної моделі – розроблення співвідношення рецептурних інгредієнтів печива для хворих на цукровий діабет з метою зниження енергетичної цінності за рахунок використання цукрозамінника лактитолу. Зниження енергетичної цінності печива є актуальним для хворих на цукровий діабет. At the core of the utility model is a development ratio ingredients of pastries for diabetics to reduce the energy value by using sweetener lactitol. Reducing calorie pastries is very important for people with diabetes.uk-UKглікемічний індекспечивознижена енергетична цінністьлактитолцукровий діабетsugar diabetesglycemic indexpastryreduced energy valuelactitolкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПечиво для хворих на цукровий діабет (Патент України на корисну модель № 14521)Other