Тимченко, Олександр Іванович2013-06-112013-06-112013Тимченко, О. І. Формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості / О. І. Тимченко // Економіка. Управління. Інновації : електронне наукове фахове видання Житомирського державного університету ім. І. Франка. – Житомир, 2013. - №1 (9).https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8247У статті розглянуто чинники формування конкурентоспроможності малих підприємств, проблеми сучасного стану конкурентоспроможності та запропоновані стратегічні напрямки формування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловості. Factors of forming business enterprises’ competitiveness are considered in the article. The author pays great attention to the problems of modern competitiveness and gives the strategic tendency of forming business enterprises’ competitiveness of food industryконкурентоспроможністьмалі підприємствахарчова промисловістьcompetitivenesssmall businessesfood industryкафедра економіки і праваФормування конкурентоспроможності малих підприємств харчової промисловостіArticle