Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста - Дейниченко, Людмила Григорівна; Зорін, Микита Ігорович (My University, 2020)
У статті доведено доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста.
Keywords: ягоди журавлини; пісочне тісто; cranberry berries; shortcrust pastry; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції