Дейниченко, Людмила ГригорівнаЗорін, Микита Ігорович2021-09-202021-09-202020Дейниченко, Л. Г. Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста / Л. Г. Дейниченко, М. І. Зорін // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 24 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 100.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35422У статті доведено доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста.otherягоди журавлинипісочне тістоcranberry berriesshortcrust pastryкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїДоцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тістаThesis