Інтеграційна взаємодія підприємств харчової промисловості України - Скопенко, Наталія Степанівна (My University, 2012)
Дисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних та практичних питань активізації інтеграційної взаємодії підприємств харчової промисловості України з позиції проблем та перспектив її розвитку. Papers are dedicated to research of theoretical, methodical and practical problems of activation of integration co-operation of enterprises of food industry of Ukraine as a point of view on problems and prospects of its development.
Keywords: інтеграція; інтеграційна взаємодія; інтеграційний процес; підприємства харчової промисловості; інтеграційна стратегія; інтегровані структури; integration; integration co-operation; integration process; enterprises of food industry; integration strategy; integrated structures; кафедра економіки праці та менеджменту