Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна2016-04-282016-04-282016Харгелія, Д. Д. Технологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового сорго : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.05 «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичнихвиробництв» / Харгелія Дар’я Дмитрівна. – К., 2016. – 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23062Дисертація присвячена актуальному питанню - розробленню технології оздоровчого ферментованого напою на основі нетрадиційної сировини цукрового сорго, яка є цінним джерелом біологічно активних речовин. The thesis is devoted to the topical issue related to the development of technology of a healthy fermented beverage based on non-traditional material of sweet sorghum, which is a valuable source of biologically active substances.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктівцукрове соргоферментовані напоїконцентрат яблучного сокубіологічно активні речовинидріжджіfermented bejveragessweet sorghumapple juice concentratebiologically active substancesyeastТехнологія оздоровчого ферментованого напою на основі цукрового соргоThesis