Тракало, Тетяна ОлександрівнаЯнюк, Тетяна Іванівна2021-06-142021-06-142021Тракало, Т. О. Вивчення технологічних властивостей компонентів горіхової пасти / Т. О. Тракало, Т. І. Янюк // Perspective directions for the development of science and practice : abstracts of XVІІІ International Scientific and Practical Conference, June 14–16, 2021. – Athens, Greece, 2021. – С. 190–192.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34534Важливою складовою ринку продуктів функціонального та вегетаріанського призначення є продукти, до складу яких входить ферментована рослинна сировина. Одними з ексклюзивних і доступних для населення товарів широкого масового споживання є продукти на горіховій основі. An important component of the market for functional and vegetarian products are products that include fermented vegetable raw materials. One of the exclusive and available to the public consumer goods are nut-based products.otherкафедра технології зберігання і переробки зернакокосова оліяпастапектинбіфідобактеріїкеш’юcashewscoconut oilbifidobacteriapectinВивчення технологічних властивостей компонентів горіхової пастиThesis