Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаГащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаЧернюшок, Ольга АнатоліївнаРожко, Олександра ЮріївнаПасічник, Юлія Олександрівна2017-12-212017-12-212017Патент 119427 UA, МПК A23L 13/00 (2017.01) М'ясний січений напівфабрикат з нативною сироваткою молочною / Кочубей-Литвиненко О.В., Гащук О.І., Москалюк О.Є., Чернюшок О.А., Рожко О.Ю., Пасічник Ю.О. ; заявник Національних університет харчових технологій. - № u 201703288 ; заявл. 06.09.2017 ; опубл. 25.09.2017, Бюл. №18, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26427Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробницвта січених напівфабрикатів з м 'ясного фаршу для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури січеного напівфабрикату збалансованого за амінокислотним складом,за рахунок білківнативної сироватки молочної. The utility model belongs to the food industry and can be used for Production of cut semi-finished products made from minced meat for special and catering. The basis of a useful model is the task of development Recipes of the broken intermediate product balanced by the amino acid composition, due to proteins native whey milk.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівнапівфабрикатсироватка молочнам'ясо яловичеsemi-finished productwhey milkmeat beefМ'ясний січений напівфабрикат з нативною сироваткою молочноюOther