Субботка, Оксана СергіївнаМаринченко, Віктор Опанасович2016-06-302016-06-302003Субботка, О. С. Дослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способом / О. С. Субботка, В. О. Маринченко // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 69-та наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів, 22 – 24 квітня 2003 р. – К. : НУХТ, 2003. – Ч. 2. - С. 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23724uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваантисептичні властивостімелясасуслоantiseptic propertiesmolasseswortДослідження антисептичних властивостей мелясного сусла, виготовленого з використанням води, що оброблена електрохімічним способомThesis