Павлюченко, Олена СтаніславівнаПольовик, Володимир ВікторовичБережна, Тетяна Олегівна2023-03-142023-03-142019Павлюченко, О. С. Переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, В. В. Польовик, Т. О. Бережна // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : тези доповідей VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19 - 20 березня. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39150Проаналізовано основні переваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарства. The main advantages of using an electronic menu in restaurants are analyzed.otherпрянощістрави української кухнітехнологіяspicesdishes of Ukrainian cuisinetechnologyкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПереваги використання електронного меню в закладах ресторанного господарстваThesis