Сильчук, Тетяна Анатоліївна2012-09-062012-09-062008Сильчук, Т. А. Хліб з житнього борошна зниженої якості / Т. А. Сильчук // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 81–83.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2394Досліджено технологічний процес приготування тіста з житнього борошна зниженої якості та вивчено вплив ферментних препаратів і комплексних поліпшувачів на якість виробів з цього борошна. The manufacturing process of cooking of the test from a rye flour of poor quality is explored; influencing ferment drugs on quality bread from this flour is studied.uk-UKжитнє борошноrye flourякістьхлібферментні препаратикомплексні поліпшувачіqualitybreadferment drugsкафедра готельно-ресторанної справиХліб з житнього борошна зниженої якостіArticle